Catering

 

OFERTA DAŃ NA WYNOS

 
ZUPY (250 ml):                                                                                            
                              Cena: 7 zł
Barszcz czerwony z uszkami/krokietem/pasztecikiem
Rosół makaronem lub kołdunami
                              Cena: 8 zł                           
Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
Krem z dyni z chipsem z bekonu (podawany w sezonie wrzesień – listopad)
Krem z kukurydzy z grzankami
                              Cena: 9 zł                           
Bogracz z kluseczkami
Flaki
Strogonoff
Żurek z jajkiem  

DANIA OBIADOWE                                                                    
                              Cena: 20 zł
Filet drobiowy opiekany w ziołach z sosem serowym
Filet w szynce parmeńskiej z sosem beszamelowym
Karczek pieczony w sosie grzybowym
Kieszonka drobiowa po szwajcarsku (z szynką i żółtym serem)
Kieszonka drobiowa ze szpinakiem i serem feta
Kotlet drobiowy
Kotlet schabowy
Schab pieczony w sosie kurkowym
                                                                                                                     
                              Cena: 25 zł
Dorsz panierowany
Dorsz smażony z sosem cytrynowo – maślanym
Golonka z ogórkiem kiszonym, musztardą i chrzanem
Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo – czosnkowym/borowikowym
Roladka wołowa z ogórkiem, papryką i cebulką

Do dań obiadowych dodawane są do wyboru: ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, kluski śląskie, kopytka, kopytka szpinakowe  oraz bukiet surówek. 

DANIA W PODGRZEWACZACH

  • Dorsz saute (10 kawałków) w sosie śmietanowo – koperkowym, warzywa z wody, ziemniaki opiekane w ziołach 220 zł ·      
  • Łosoś grillowany (10 kawałków) na pierożkach ravioli z warzywami na parze 220 zł ·      
  • Mix mięs z grilla (10x karkówka, 6x boczek, 8x kiełbasa, 4x szaszłyki wieprzowe), placki ziemniaczane, grillowane warzywa 210 zł ·      
  • Filet w ziołach (6 szt.), filet w szynce parmeńskiej (6 szt.) w sosie serowym, kopytka szpinakowe, kalafior, mini marchewką 200 zł ·      
  • Kaczka faszerowana mięsem mielonym na jabłkach i kaszotto z grzybami 200 zł ·      
  • Karczek pieczony (15 plastrów) w sosie pieczeniowy, kopytka, brokuły 200 zł ·      
  • Pieczone żeberka na miodzie (ok. 3 kg.), bigos z podgrzybkami, ziemniaki opiekane 200 zł ·      
  • Podudzia faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami (20 szt.), kulki ziemniaczane kalafior romanesco 200 zł ·      
  • Schab pieczony w sosie kurkowym (20 plastrów), kluski śląskie, mini marchewki, zielona fasolka 200 zł                                                                          
  • Zestaw mięs drobiowych (6x filet z grilla, 12x skrzydełka, 5x szaszłyki drobiowe z ananasem, 8x podudzia w sezamie), warzywa przygotowane na parze, ryż mieszany z dodatkami 200 zł ·      
  • Pierogi 150 szt. (do wyboru max. 4 rodzaje) 180 zł ·      
  • Zestaw przekąsek (15x strips, 15x wings, 300 g. kęski drobiowe), kulki ziemniaczane 180 zł ·      
  • Bigos z mięsem i podgrzybkami (5 kg.) 140 zł ·      
  • Misa pierogów (do wyboru max. 2 rodzaje) 70 zł    


PRZYSTAWKI
Bekon ze śliwką suszoną zawijany w ciasto francuskie 15 szt. 44 zł
Carpaccio z kaczki z sałatką z rukoli i musem żurawinowym 250 dag. 49 zł
Deska przekąsek I (krążki cebulowe, kabanosy, pikle, smalczyk, wingsy, ser camerbert, salami, chlebek z pieca, 2 sosy) 40 zł
Deska przekąsek II (winogrona, ser camebert, ser gorgonzola, orzechy marynowane, mozzarella, pikle, stripsy, szynka parmeńska, grissini, 2 sosy) 40 zł
Deska mięs pieczonych i wędlin z chrzanem 40 dag. 58 zł
Deska serów 40 dag. 57 zł
Galantyna z kurczaka pod galaretą 40 dag. 48 zł
Galareta z nóżek (podawane w sezonie od września do maja) 300 ml. 17 zł
Gruszka z rukolą zawijana w plastry szynki parmeńskiej 8 szt. 25 zł
Jajka faszerowane (różne farsze pieczarka, szynka, szczypiorek) 6 połówek 15 zł
Jajka na sosie tatarskim 6 połówek 15 zł
Kęski drobiowe z sosem czosnkowo – żurawinowym 30 dag. 25 zł
Kruche babeczki z łososiem i pastą twarożkową 10 szt. 25 zł
Kruche babeczki z salami, pomidorem suszonym i pastą twarożkową 10 szt. 25 zł
Rolada serowo – drobiowa z pieczarkami ok. 20 plastrów 56 zł
Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym ok. 20 plastrów 56 zł  
Roladki z łososiem w tortilli 8 szt. 29 zł
Roladki z szynką w tortilli 8 szt. 29 zł
Schab faszerowany w galarecie (do wyboru: morela, śliwka, żurawina) 40 dag. 58 zł
Smalczyk z ogórkiem kiszonym 18 zł
Szpinak z serem feta w szlafroczkach z ciasta francuskiego 15 szt. 44 zł
Szparagi zawijane w szynkę z sosem tatarskim 8 szt. 27 zł
Tymbaliki drobiowe (podawane w sezonie od września do maja) 8 szt. 19 zł
Zestaw przekąsek (5x strips, 5x wings, 5x kęski drobiowe) z sosem czosnkowym i słodkie chili 44 zł
Śledzik po kaszubsku 35 dag. 19 zł
Śledzik tradycyjny z cebulką 35 dag. 19 zł
Ryba po grecku 40 dag. 39 zł  
Ryba smażona w chipsach z sosem czosnkowym i słodkie chili 40 dag. 44 zł  

                                                                                                                                                        
Cena: 28 zł/półmisek
Sałatka 30-stki (sałata lodowa, rukola, słonecznik, bekon, pomidor suszony, ser pleśniowy, cebula, ogórek papryka)
Sałatka grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta)
Sałatka gyros (kapusta pekińska, kurczak, cebula, ogórek konserwowy, papryka, kukurydza)
Sałatka jarzynowa (ziemniak, marchewka, pietruszka, jajko, ogórek konserwowy, jabłko, groszek, majonez)
Sałatka z brokułem (brokuł, jajko, pomidor, kukurydza, migdały, polana sosem czosnkowym)
Sałatka z kurczakiem (sałata lodowa, pomidor, ogórek, kukurydza, ananas, kurczak)
Sałatka z kurczakiem i granatem (mix sałat, kurczak, granat, gruszka, ser camembert, sos na oliwie)
Sałatka z kurczakiem i selerem (ananas, kukurydza, kurczak, seler marynowany)
Sałatka z kurczakiem i żurawiną (kurczak, żurawina, winogron, seler naciowy)                            
Sałatka z łososiem i pomarańczami (mix sałat, łosoś wędzony, ser pleśniowy, pomarańcze, kapary, ogórek, sos winegret)
   

WYPOŻYCZENIE NACZYŃ
Komplet zastawy zawiera (flaczarkę, talerz obiadowy, talerz deserowy, łyżkę, nóż, widelec, szklaneczkę, kieliszek) 5 zł/komplet
Patera na ciasto 15 zł/szt.
Warnik elektryczny na wodę 20zł/szt.
Warnik elektryczny na zupę 25 zł/szt.
Podgrzewacz z paliwem 30 zł/szt.                  

CENNIK DOWOZU
Na terenie Łęcznej dowóz GRATIS, poza granicami 1 km = 2 zł (liczone w jedną stronę)    
Ludwin         12 zł          Puchaczów               14 zł                                       
Milejów      22 zł          Łuszczów                26 zł                 
Jaszczów                  28 zł          Zezulin                    20 zł
Cyców                       40 zł          Lublin                      80 zł

Zwrot naczyń we własnym zakresie najpóźniej 2 dni po catringu. 
Pobierana dodatkowa opłata w kwocie 100zł za zwrot brudnych naczyń. 
KONTAKT:                 
                   
81 448 03 30 lub 508 278 026