Oferta Wielkanocna dla firm 2019

Oferta na spotkanie wielkanocne dla zakładów pracy 2019 r.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na spotkanie firmowe cena usługi obejmuje przygotowanie przygotowanie stołu w klimacie wielkanocnym w formie szwedzkiego stołu, wypożyczenie naczyń, posprzątanie po spotkaniu.
Do wyboru mają Państwo zarówno dania na ciepło podawane w podgrzewaczach jak również zestaw przystawek na zimno.

Dania na ciepło

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 6 zł./porcja 250ml.
Zupa chrzanowa z kiełbasą i jajkiem 6 zł./porcja 250ml.

Dania w podgrzewaczach (15 porcji – 150zł.)
  1. Schab pieczony faszerowany jajkiem z sosem chrzanowym, kluski śląskie, kalafior romanesco
  2. Karczek pieczony z sosem kurkowym, kopytka, mini marchewka i fasolką szparagowa
  3. Rolada schabowa z jajkiem i pieczarkami, ziemniaki opiekane, gotowane warzywa
  4. Biała kiełbasa pieczona z cebulką i jabłkami, ziemniaki z tymiankiem
  5. Szynka pieczona z sosem chrzanowym, puree ziemniaczano-koperkowe, brokuł
  6. Kaczka faszerowana mięsem podana na kaszotto z grzybami
  7. Indyk duszony w śmietanie z morelą, ryż, warzywa na parze
Dania na zimno
WARIANT 1 – do wyboru 4 przystawki cena 13 zł./osobę
WARIANT 2 – do wyboru 6 przystawek cena 15 zł./osobę
WARIANT 3 – do wyboru 8 przystawek cena 18 zł./osobę
Dodatkowo do każdego wariantu otrzymują Państwo – babkę wielkanocną, mazurek oraz pieczywo.



Przystawki do wyboru:
Pasztet z jajkiem
Pasztet pieczony w cieście francuskim
Babeczki na słono z twarożkami wiosennymi (do wybory z rzeżuchą, z rzodkiewką i szczypiorkiem)
Babeczki z łososiem
Półmisek mięs pieczonych z ćwikłą
Rolada biszkoptowo-szpinakowa z pastą jajeczną
Rolada biszkoptowo-szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym
Rolada marchewkowa z farszem z sera, rzodkiewki i szczypiorku
Schab faszerowany jajkiem pod galaretą
Schab faszerowany śliwką i morelą pod galaretą
Galantyna z jajkiem pod galaretą
Jajka w szynce na sałatce jarzynowej
Jajka w sosie tatarskim
Kukułcze jaja z sosem tatarskim i kaparami
Jajka faszerowane szynką na kiełkach rzeżuchy
Jajka zawijane w w plastry łososia na sałatce z rukoli i pomidorów koktajlowych
Jajka faszerowane rzodkiewką i szczypiorkiem
Śledzik pod kruszonką z żółtek
Tymbaliki wiosenne z jajkami
Koreczki z białej kiełbasy na sałatce z buraka i granatu
Sałatka nicejska (sałata lodowa, ogórek, pomidor, groszek, tuńczyk, jajko, cebula, sos ogrodowy)
Sałatka wiosenna (sałata lodowa, rukola, rzodkiewka, szczypiorek, ser pleśniowy, ogórek, rzeżucha, sos czosnkowy)
Sałatka z łososiem (mix sałat, ogórek, kapary, łosoś wędzony, pomarańcze, ser pleśniowy, sos vinegret)
Sałatka warstwowa z buraka, śledzia, jajek z majonezem
Sałatka wielkanocna ( sałata lodowa, brokuł, rzeżucha, jajko, biała kiełbasa, papryka, sos czosnkowo-jogurtowy)
Sałatka serem pleśniowym ( mix sałat, ser pleśniowy, gruszka, orzechy włoskie, sos miodowo-musztardowy)

Dodatkowo możemy zaproponować:
  • serwis z kawą i herbatą 5zł./osobę
  • soki, woda, napoje 6 zł./osobę
Oferujemy pomoc podczas trwania spotkania
  • obsługa do 4 godzin 70 zł/kelner
  • obsługa od 4 do 8 godzin 120 zł/kelner
Dowóz cateringu na terenie Łęcznej gratis, poza granicami 1zł/1km.

Przykładowa kalkulacja dla grupy 30 osobowej koszt 1080zł.
Żurek 30szt. x 6zł. =180zł
Podgrzewacze 3 szt. x 150zł. = 450zł.
Przystawki wariant 2 30 osób x 15zł. =450zł