Oferta Wigilijna 2018 cateringowa

Oferta wigilijna - USŁUGA CATERINGOWA

Oferta obejmuje przygotowanie i dostarczenie potraw wigilijnych oraz nakrycie i udekorowanie stołu (stół szwedzki) w klimacie wigilijnym, w miejscu wskazanym przez zleceniodawcę. (Oferta dla grup powyżej 20 osób)

Zupa cena 6zł/ 250ml.

Barszcz wigilijny z uszkami
Barszcz wigilijny z pasztecikami drożdżowymi
Krem borowikowy z ptysiem

Dania na ciepło podawane w podgrzewaczach

Łosoś grillowany na pierożkach ravioli z sosem śmietankowym i pietruszką 180 zł
Ryba po grecku, ryż w trzech kolorach 160 zł
Dorsz smażony w sosie cytrynowo – maślanym z warzywami na parze 160 zł
Schab ze śliwką w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi i kalafiorem romanesco 160 zł
Pierogi z kapustą i grzybami 140 zł
Bigos wigilijny 130 zł

Przystawki na zimno

Śledzie tradycyjne z cebulką
Śledzie po kaszubsku
Śledzik w śmietanie
Śledzik Szefowej 
Śledzik z suszonymi pomidorami
Koreczki śledziowe ( na ciemnym pieczywie śledzik, cebulka ,ogórek )
Koreczki z ogórka z łososiem
Grzanki z trzema pastami (rybna, tuńczykowa, łososiowa)
Placuszki ziemniaczane z farszem rybnym
Pstrąg faszerowany pod galaretą
Karp w galarecie
Kruche babeczki o trzech smakach (rybnym, łososiowym, makreli)
Krakersy z serkiem z dwoma rodzajami farszu (rybny, łososiowy) 
Tymbaliki rybne z rodzynkami
Roladki z łososia z serkiem almette pod galaretą
Rolada czerwona ze śledziem 
Mintaj w galarecie (rolada)
Rolada szpinakowa z łososie i serkiem chrzanowym
Paluszki drobiowe o trzech smakach z sosem czosnkowym i słodkie chili

Sałatki

Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem warstwowa
Sałatka śledziowa z czerwonym buraczkiem warstwowa
Sałatka z łososiem i pomarańczami
Sałatka ze śledziem i fasolą

Dania na słodko

Racuchy z jagodami
Piernik
Kluski z makiem i rodzynkami
Strucla makowa
Sernik

Napoje

Kompot wigilijny z suszu

Cennik

  • 3 rodzaje przystawek na zimno + 2 rodzaje sałatek +1 danie na słodko + kompot z suszu 14 zł za osobę
  • 4 rodzaje przystawek na zimno + 2 rodzaje sałatek +1 danie na słodko + kompot z suszu 16 zł za osobę
  • 5 rodzajów przystawek na zimno + 2 rodzaje sałatek +1 danie na słodko + kompot z suszu 18 zł za osobę
  • 6 rodzajów przystawek na zimno + 2 rodzaje sałatek +1 danie na słodko + kompot z suszu 20 zł za osobę
(Ilość półmisków dostosowujemy do ilości uczestników)

Barek kawowy za dodatkową opłatą 7 zł/za osobę
      • kawa
      • herbata
      • soki

Nasi kelnerzy mogą obsłużyć Państwa gości cennik: do 4h - 60zł./ pracownik do obsługi od 4-8h - 100zł. / pracownik do obsługi,
 Nasza firma obsługuje także firmy znajdujące się poza miejscem naszej siedziby. Do najbliższych miejscowości do 10km. tj. Ludwin, Puchaczów transport jest gratis , przy trasach dłuższych koszty transportu są doliczane do usługi: powyżej 10-20km cena 50 zł. 21-35km cena 60zł.

Uwaga !!!

Oferta jest propozycją, jesteśmy jednak otwarci na dostosowanie się do indywidualnych potrzeb klienta i negocjacji cenny. Zapraszamy do współpracy


Przykładowa oferta dla grupy 30 osobowej  

Zupa:

Barszcz wigilijny z uszkami                                                                                                 30x6zł=180zł    

Dania na ciepło w podgrzewaczach:

Dorsz smażony w sosie cytrynowo – maślanym z   warzywami na parze                      160 zł
Schab ze śliwką w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi i kalafiorem romanesco    160 zł
Pierogi z kapustą i grzybami                                                                                              140 zł

Przystawki:                                                                                               30x16zł=480zł

Śledzik Szefowej
Placuszki ziemniaczane z farszem rybnym
Tymbaliki rybne z rodzynkami
Mintaj w galarecie (rolada)  

Sałatki:

Sałatka śledziowa z czerwonym buraczkiem warstwowa
Sałatka z łososiem i pomarańczami  

Danie na słodko:

Racuchy z jagodami  

Napoje:

Kompot z suszu

RAZEM : 1220 zł

 Osoba do kontaktu
Magdalena Morawska
tel.81 448 03 30  tel. 508 278 026