Uroczystości wersja abonamentowa

  OFERTA LOKALU PUB 30 NA IMPREZY ZAMKNIĘTE
 
   
 IMIENINY,CHRZCINY, KOMUNIĘ, IMPREZY INTEGRACYJNE, MAŁE PRZYJĘCIA WESELNE  

WARIANTY DO WYBORU WEDŁUG OCZEKIWAŃ KLIENTA  
  • WARIANT I  - 24zł/osobę OBIAD (ZUPA + II DANIE), KAWA, HERBATA 
  • WARIANT II - 32zł/osobę OBIAD (ZUPA + II DANIE), KAWA, HERBATA, DESER 
  • WARIANT III - 79zł/osobę OBIAD (ZUPA + II DANIE), 5 PRZYSTAWEK, KAWA, HERBATA, NAPOJE, OWOCE     
  • WARIANT IV - 89zł/osobę  OBIAD(ZUPA + II DANIE) + 1 DANIE GORĄCO, 6 PRZYSTAWEK, KAWA, HERBATA, NAPOJE, OWOCE           
  • WARIANT V - 100zł/osobę OBIAD (ZUPA + II DANIE) + 2 DANIE NA GORĄCO, 7 PRZYSTAWEK, KAWA, HERBATA, NAPOJE, OWOCE 
  • WARIANT VI - 120zł/osobę OBIAD (ZUPA + II DANIE) + 3 DANIA NA GORĄCO, 8 PRZYSTAWEK, KAWA, HERBATA, NAPOJE, OWOCE 

PROPOZYCJA MENU NA IMPREZY (DO WYBORU)  

ZUPY:

BARSZCZYK CZERWONY Z USZKAMI/ KROKIETEM/ PASZTECIKIEM
BOGRACZ
FLAKI
FORSZMAK
ROSÓŁ Z MAKARONEM
ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI
STROGONOFF
ZUPA CEBULOWA Z LANYMI KLUSECZKAMI
ZUPA CHRZANOWA
ZUPA CZOSNKOWA Z GRZANKAMI I SEREM
ZUPA GRZYBOWA Z MAKARONEM
ZUPA GULASZOWA
ZUPA - KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
ZUPA - KREM Z BROKUŁÓW Z GRZANKĄ I SEREM PLEŚNIOWY
ZUPA - KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z GRZANKĄ SEROWĄ
ZUPA - KREM Z DYNI Z CHIPSEM Z BEKONU
ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ

DANIA OBIADOWE NA GORĄCO

KOTLET SCHABOWY
KOTLET DROBIOWY PO HAWAJSKU (Z ANANASEM I SEREM)
KOTLET SCHABOWY ZAPIEKANY Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM
KOTLET DROBIOWY
DORSZ SMAŻONY Z SOSEM CYTRYNOWO-MAŚLANYM
DZWONEK Z ŁOSOSIA Z GRILLA
FILET DROBIOWY OPIEKANY W ZIOŁACH Z SOSEM SEROWYM
FILET W SOSIE FRANCUSKIM (Z CEBULKĄ)
FILET W SZYNCE PARMEŃSKIEJ Z SOSEM BESZAMELOWYM
FILET Z INDYKA PIECZONY
GOLONKA Z PIECZYWEM 
GOLONKA NA ZASMAŻANEJ KAPUŚCIE
KARCZEK PIECZONY W SOSIE GRZYBOWYM
KIESZONKA DROBIOWA PO SZWAJCARSKU( Z SZYNKĄ I ŻÓŁTYM SEREM)
KIESZONKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETĄ
KIESZONKA PO WŁOSKU
ROLADA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM, FETĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI W SOSEM SEROWYM
ROLADA DROBIOWA Z WARZYWAMI Z SOSEM SEROWYM
ROLADKA DROBIOWA Z PIECZARKAMI
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE ŚMIETANOWO-CZOSNKOWYM
SCHAB PIECZONY Z SOSEM KURKOWYM
SZTUKA MIĘSA W SOSIE PIECZENIOWYM
UDKO FASZEROWANE Z PIECZARKAMI
ZRAZ WOŁOWY Z OGÓRKIEM, PAPRYKĄ, CEBULĄ

( DO MIĘS DODAWANE SĄ DO WYBORU: ZIEMNIAKI, FRYTKI, TALARKI, ZIEMNIAKI OPIEKANE, RYŻ, KLUSKI ŚLĄSKIE, KASZA GRYCZANA + BUKIET SURÓWEK, ZASMAŻANA KAPUSTA, MODRA KAPUSTA)

PRZYSTAWKI

DESKA MIĘS PIECZONYCH I WĘDLIN  
DESKA SERÓW
DESKA SERÓW I MIĘS PIECZONYCH
JAJKA FASZEROWANE (różne farsze pieczarka ,szynką ,szczypiorkiem)
JAJKA NA SOSIE TATARSKIM
JAJKA NA SAŁATCE JARZYNOWEJ ZAWIJANE W PLASTRY SZYNKI
JAJKA W SOSIE MUSZTARDOWYM
ŚLEDZIK TRADYCYJNY Z CEBULKĄ W OLIWIE
ŚLEDZIK PO KASZUBSKU
ŚLEDZIK W ŚMIETANIE Z JABŁKIEM
RYBA SMAŻONA W LEKKIEJ ZALEWIE OCTOWEJ
RYBA PO GRECKU
RYBA SMAŻONA W CHIPSACH
ZESTAWY MIĘS W GALARECIE (schab, roladki z szynki, polędwiczka)
PSTRĄG FASZEROWANY POD GALARETĄ
SCHAB FASZEROWANY W GALARECIE (do wyboru: jajkiem, śliwką, morelą, żurawiną)
KIESZONKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z MUSEM JAJECZNO – CHRZANOWYM
GALANTYNA POD GALARETĄ
TYMBALE DROBIOWE
GALARETA Z NÓŻEK
ROLADKI Z SZYNKI Z TWAROŻKIEM CZOSNKOWYM POD GALARETĄ
ROLADKI Z ŁOSOSIEM W TORTILLI
ŁOSOŚ Z SERKIEM ALMETTE ZALEWANY GALARETĄ
KRUCHE BABECZKI Z ŁOSOSIEM I PASTA TWAROŻKOWĄ
KRUCHE BABECZKI Z SALAMI, POMIDOREM SUSZONYM I PASTA TWAROZKOWĄ
CARPACCIO Z KACZKI Z SAŁATKĄ Z RUKOLI I MUSEM ŻURAWINOWYM
PASZTET Z KACZKI Z PIECZONYMI JABŁKAMI
TATAR Z CEBULKĄ I OGÓRKIEM
SZPARAGI ZAWIJANE W SZYNKĘ Z SOSEM TATARSKIM
FILET DROBIOWY ZE SZPINAKIEM W CIEŚCIE FRANCUSKIM Z SOSEM ORZECHOWYM
SZPINAK Z SEREM FETĄ W SZLAFROCZKACH Z CIASTA FRANCUSKIEGO
BEKON ZE ŚLIWKĄ SUSZONĄ ZAWIJANE W CIASTO FRANCUSKIM
ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM I SERKIEM CHRZANOWYM
ROLADA SEROWO-DROBIOWA Z PIECZARKAMI
KĘSKI DROBIOWE Z SOSEM ŻURAWINOWO – CZOSNKOWYM
GRUSZKA Z RUKOLĄ ZAWIJANA W PLASTRY SZYNKI PARMEŃSKIEJ
ZESTAW PRZEKĄSEK (kęski drobiowe, stripsy, wingsy) Z SOSEM CZOSNKOWYM I SŁODKIM CHILLI

SAŁATKA GRECKA (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta)
SAŁATKA GYROS ( kapusta pekińska, kurczak, cebula, ogórek konserwowy, papryka, kukurydza)
SAŁATKA Z KURCZAKIEM (sałata lodowa, pomidor, ogórek, kukurydza, ananas, kurczak)
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I SELEREM (ananas, kukurydza, kurczak, seler marynowany)
SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ (ser żółty, szynka, papryka, kukurydza, cebula, czerwona fasola, ogórek)
SAŁATKA JARZYNOWA SAŁATKA Z ŁOSOSIEM I POMARAŃCZAMI
SAŁATKA CAPRESE ( ser mozzarella, bazylia, pomidor)
SAŁATKA Z BROKUŁEM (brokuł, jajko, pomidor, kukurydza, sos czosnkowy)
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I GRANATEM (mix sałat, kurczak, granat, gruszka, ser camembert, sos na oliwie)
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I ŻURAWINĄ (kurczak, żurawina, winogron, seler naciowy)
SAŁATKA Z SEREM KOZIM (mix sałat, rukola, ser kozi, żurawina, pomarańcza, sos z octu balsamicznego)
SAŁATKA Z TORTELINII
SAŁATKA 30-STKI ( sałata lodowa, rukola, słonecznik, bekon, pomidor suszony, ser pleśniowy, ziarna słonecznika, cebula, ogórek, papryka)

DODATKOWO MOŻEMY POLECIĆ NASTĘPUJĄCE POTRAWY 

  • PSTRĄG FASZEROWANY POD GALARETĄ 40zł./szt.,  
  • KACZKA PIECZONA W CAŁOŚCI Z RYŻEM I KASZĄ GRYCZANĄ Z JABLKAMI 80zł/szt, 
  • MISA PIEROGÓW (DO WYBORU: RUSKIE, KAPUSTA-GRZYBY, MIESO) 2kg/48zł 

DESER - 6 ZŁ/OS

  • lodowy,  
  • szarlotka z lodami,  
  • tiramisu,  
  • różyczki w cieście francuskim 

ZESTAWY W NACZYNIACH PODGRZEWANYCH ( PORCJA NA 8-10 OSÓB)

  • pieczone żeberka na miodzie, bigos z podgrzybkami, opiekane ziemniaki
  • karczek pieczony w sosie pieczeniowym, koptytka, brokuły
  • golonki pieczone(6szt.) szaszłyki(6szt.) opiekane talarki
  • mix mięs z grilla(karkówka, boczek, kiełbasa, kaszanka)placki ziemniaczane, grilowane warzywa
  • kaczka faszerowana mięsem mielonym z jabłkami, kaszotto z grzybami
  • schab pieczony z sosem kurkowym, kluski śląskie, mini marchewka, zielona fasolka
  • łosoś grilowany na pierożkach rawiolii
  • zestaw mięs drobiowych: filet z grilla, skrzydełka, szaszłyki drobiowe z ananasem, podudzi w sezamie, warzywa gotowane na parze, ryż mieszany z dodatkami
  • podudzia faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami, kulki ziemniaczane, kalafior romanesco

CENA PODGRZEWACZA 150zł.

ALKOHOLE

  • WÓDKA: SOPLICA, ŻOŁĄDKOWA DE LUX, KRUPNIK, ŻUBRÓWKA BIAŁA - 32ZŁ/0,5l   
  • WÓDKA: PAN TADEUSZ, BOLS, WYBOROWA, STOCK - 35zł./0,5l   
  • WÓDKA: FINLANDIA, ABSOLUT - 45zł./0,5l    
WINA, DRINKI, PIWO- 10% RABATU OD CENY Z KARTY PUB 30            


 UWAGA! Dzieci do lat 5 gratis,dzieci od 6-12 lat 50% ceny. 



                                                                 

                 OSOBY DO KONTAKTU                                                                   

Szysz Przemysław

Lipczak Dorota

Jesionek Diana
TEL.81 448-03-30, 508-278-026